top of page
  • Writer's pictureФеминистки мобилизации

Феммоби на гости отново в Пловдив

🌟 Присъединете се към нас за вдъхновяваща вечер, посветена на силата на женското движение в България и значимостта на протестите като мощен инструмент за промяна!

Феммоби на гости отново в Пловдив - присъединете се към нас за вдъхновяваща вечер, посветена на силата на женското движение в България и значимостта на протестите като мощен инструмент за промяна!

🔍 Какво да очаквате?


Откровени дискусии за културните специфики на женското движение у нас.


- Какви са уникалните предизвикателства свързани с равнопоставеността в България?


- Дълбок поглед върху историята на закона за домашно насилие. Как е възникнал, как се прилага и какво още трябва да се направи?


- Вдъхновяващи примери за това как протестите могат да бъдат мощен механизъм за комуникиране на важни обществени проблеми и нуждата от промяна.


👥 Гост-лектори:

💫 Рада Еленкова-Рашева – представител на Български Фонд за жените, която ще сподели своя опит и перспективи за правата на жените в България.


💫 Ширин Ходжева – активист от Феминистки Мобилизации, която ще ни разкаже за значението на протестите и как те могат да доведат до реални промени в обществото.


💬 Включи се в разговора - заедно ще разгледаме различните гледни точки и ще обсъдим какви са приоритети и нуждите за позитивно влиение на равнопоставеността и справедливостта в България!


🆓 Вход свободен


📧 За въпроси и допълнителна информация: Пишете ни на lyutahala@gmail.com.


📅 Дата: 24 юни


🕖 Час: 19:00


📍 Място: Networking Premium Coworking, Пловдив

0 views0 comments

Comments


bottom of page